E-mail Google Maps Google +

Persoonlijk wonen

Geen nieuw concept, voor ons zijn dit normale zaken, wij hebben altijd zo gewerkt.

1 op 1 contact

directe informatie

100% controle

Adrie Spanjaards staat bekend als een betrouwbare bouwer waar de klant ook écht koning is. Direct met Adrie om de tafel zitten om uw wensen voor de nieuwbouwwoning en financiering te bespreken: het is geen uitzondering. Dat noemen wij nou persoonlijk wonen! Wij begrijpen meer dan wie ook dat een huis kopen een hele grote, ingrijpende uitgave is, wellicht een aankoop voor het leven. Juist daarom vinden wij het zo belangrijk dat u niet alleen bij de aankoop van uw woning, maar ook 5, 10 of 15 jaar daarna een goed gevoel aan de woning ontwikkelaar over moet houden. Dat is geen loze uitspraak, zo werken wij gewoon!
Lees meer >>


Projectontwikkeling en bouwbedrijf in één:

Adrie Spanjaards b.v. in Wijchen

Uw nieuwbouwwoning kopen of laten bouwen in een nieuwbouwplan in Wijchen en omgeving?
Echter wel zorgen over alles wat daarbij op u afkomt? Wij zijn de spil in uw wensen als opdrachtgever of koper! Ideeën van de architect, de eisen van de overheid of de prestaties van de bouwbedrijven die het moeten realiseren, coördineren wij voor u. Op deze manier krijgt u precies dàt resultaat, wat u voor ogen stond.

Heeft u wel eens nagedacht over uw mogelijkheden van die ene nieuwbouwwoning? Bent u niet helemaal gelukkig met de locatie van uw huidige huis? Denkt u, als u al die nieuwbouwontwikkelingen ziet, dat een nieuwe woning toch echt veel leuker is voor u en uw gezin? Vaak laten mensen zich veel leiden door vaste patronen uit de oude woningmarkt van voor het jaar 2008. Maar laat uw financiën eens doornemen door een financieel expert! In combinatie met uw huidige huis is er, wat betreft een nieuwbouwwoning, veel meer mogelijk dan u denkt. We denken graag mee in het verwezenlijken van uw droomhuis. Informeer hier of bel met 024-6453257, wij kennen de adviseurs en helpen u op weg naar uw nieuwbouwwoning!

De spilfunctie bij projectontwikkeling of woningbouw, is naast een persoonlijke relatie, met name op het punt van uw budget uiterst belangrijk. Zodat u straks niet tot de verrassende ontdekking komt dat uw schitterende nieuwbouwwoning wel aan al uw wensen voldoet, maar veel te duur is geworden. Tijdens de bouw van uw woning komen er gegarandeerd nieuwe ideeën bij u op, die tot een fantastisch resultaat zullen leiden. Maar ook een budgetoverschrijding, dat is echter niet de bedoeling. Daar ligt onder andere de meerwaarde van Adrie Spanjaards. Maar Bouw- en aannemersbedrijf Adrie Spanjaards b.v. doet meer. Véél meer.

 

 

Garanties

Persoonlijk wonen


Bouw- en aannemersbedrijf Adrie Spanjaards b.v. werkt op het gebied van nieuwbouw en projectontwikkeling met een aantal garanties. Een vaste afspraak wat de bouwprijs betreft bijvoorbeeld, zodat u niet naast een nieuwe woning ook een nieuw probleem heeft! Ook geven we garantie met betrekking tot de oplevering van uw woning, zodat u verder kunt met de verkoop van uw huidige woonhuis of de aanstaande verhuizing bijvoorbeeld!

 

 

Woningborg

Bouwend Nederland