E-mail Google Maps Google +


Molenhoek

Wanneer u woont in Molenhoek, woont u in een groene omgeving met rust en natuur om u heen. Bij aankomst thuis alle hectiek van de dag van u af laten glijden, dat is pas echt thuis komen. Bekijk de woningen en proef de sfeer. Wellicht vindt ook u alles wat u nodig heeft op deze bijzondere plek. Hierdoor is elke dag genieten, door alleen maar thuis te komen.

Molenhoek ligt ten zuiden van de stad Nijmegen. Wat Molenhoek extra bijzonder maakt is dat de provinciegrens tussen Limburg en Gelderland door het dorp loopt. Molenhoek wordt ook wel De poort van Limburg genoemd, aangezien het in het meest noordelijke puntje van Limburg ligt. Enkele faciliteiten in Molenhoek zijn het winkelcentrum, een dorpshuis, een jeugdhonk, een skibaan, een golfbaan, tennis- en squashbanen, een basisschool en een middelbare school.

De bereikbaarheid van Molenhoek is gunstig. Molenhoek is gelegen aan de uitvalswegen N271 en de A73. Er is een station aanwezig waar ook een enkele bussen stoppen. Ruimte voor recreatie is er genoeg. Molenhoek biedt misschien wel een van de meest gevarieerde recreatiemogelijkheden van Nederland. Binnen deze gemeente zijn water, heide, bossen en heuvels op loopafstand te vinden. Genieten van de weldadige rust in de uitgestrekte bossen op de heuvels van Plasmolen en Mook. De waterliefhebbers en zonaanbidders kunnen genieten bij de ca. 100 ha grote Mookerplas. Daarnaast zijn er in de directe omgeving ook twee jachthavens en de golfbanen Rijk van Nijmegen en Burggolf Berendonck te vinden.

De woningen:

  • Aanbod woningen vanaf € 348.000 v.o.n.
  • Aanbod appartementen vanaf € 185.000 tot € 325.000 v.o.n.

Voor meer informatie, klik hier voor de website van Natuurlijk Molenhoek.